Kontakt os

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Governance

Fonden for Almindeligt Dansk Vare og Industrilotteri har to hovedformål. Det ene tager udgangspunkt i ejerskabet over Varelotteriet A/S, som står for drift og salg, og det andet område tager sit udgangspunkt i bestemmelsen fra Justitsministeriet.

Fondens fokus og formål:

Fondens formål er gennem drift af Alm. Dansk Vare- og Industrilotteri at skaffe midler til fremme af lærlingeuddannelser inden for håndværk og industri, viden om og forudsætninger for udvikling inden for håndværk og mindre industri, samt at fremme foreninger, der arbejder for disse formål, samt til sociale, humanitære institutioner og organisationer og andre almennyttige og almenvelgørende.

Der sikres en sekventering og balance med denne opbygning, hvor de to hovedområder er klart adskilt. Fonden står dermed for uddelinger af overskudsandele og varetage processen med indkomne ansøgninger om fondsmidler, mens Varelotteriet A/S er hovedforretningen med fokus på salg og drift.

Fonden for Almindeligt Dansk Vare og Industrilotteri består af 8 medlemmer

Dem støtter vi

Når du spiller med i Varelotteriet, er du med til at gøre en humanitær og social forskel. Hver gang. Overskuddet fra lotteriet går nemlig til at støtte en lang række almennyttige og kulturelle formål.

Vi fremmer den danske håndværker­industri for at styrke vækst og viden

Hvis dit projekt befinder sig inden for vores støtteområder, kan du ansøge midler her.